Luotettavaa työtä yksilöllisellä palvelulla

Ilmalämpöpumppujen asennus ja myynti, vuosihuolto 100 km säteellä Jyväskylästä

Haluaisitko löytää energiatehokkaan vaihtoehdon kotisi lämmitykseen?

Ilmalämpöpumppu on oiva vaihtoehto edulliseen kodin lämmitykseen! Tmi Marko Kuikka hoitaa ilmalämpöpumppujen asennukset yli 500 lämpöpumppuasennuksen kokemuksella. Voit valita kattavasta valikoimasta tarpeitasi vastaavan pumpun, merkkeinä mm. Mitsubishi Electric, Thermia, Toshiba, Samsung ja Fujitsu. Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja vuosihuolto onnistuvat näppärästi 100 kilometrin säteellä Jyväskylästä. 

Tarjolla olevia malleja esimerkiksi:

Toshiba Arctic

Super Daisekai Plus Nordic

Jäähdytyskone Avant

Samsung Smart Exclusive

Nordic Smart

Thermia Aura

 Mitsubishi Electric FH

SF 35

Kirigamine Zen EF design malli

Fujitsu Slim Nordic LM

Nyt saatavissa Samsung Smart Exclusive Ilmalämpöpumppu todella korkealla SCOP arvolla 5,2 sekä 5 vuoden tehdastakuulla! Laitteessa myös valmiiksi etäohjaus mahdollisuus wifi- verkon avulla.

Tiedoksi puulämmittäjille Toshiban mallissa Artic erinomainen takkatoiminto malli yhdistelmälämmitykseen puu + pumppu! Kysyhän lisää..

Yrityksen kautta nyt myös York ilmalämpöpumppu puhallinmoottorit EAHC 09/12 mallien sisäyksiköihin.   Soita ja kysy lisää.

Sisäyksikön desinfiointi!  Muistathan että toimiakseen tehokkaasti ilmalämpöpumppu tulee puhdistaa riittävän usein. Yli 3 vuotta toiminnassa olleet laitteet ovat saattaneet säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta päästä kerämään sisäyksikön lauhdutinkennoihin pölyä ja muita epämääräisiä "kasvustoja" joihin tavallinen puhdistus ei tehoa. Tähän ongelmaan tarjolla on tehokas ratkaisu edullisesti. Sisäyksikön desinfiointi ja höyrypuhdistus. Tämä käsittely takaa lähdön sitkeille epäpuhtauksille laitteiston sisältä. Palveluun kuuluu myös ulkoyksikön kunnon tarkistus!  Soita ja kysy lisää palvelusta.

Jos haluat ammattitaitoisen ja koulutetun ilmalämpöpumppujen asentajan, jolla on luvat kunnossa (urakointiryhmä KYLe3), ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ilmalämpöpumppu on edullinen vaihtoehto

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ympäristön energiaa siirtäen lämpöenergiaa sisätiloihin ulko- ja sisäyksikön avulla. Sen avulla sisätilan lämpötilaa voidaan säädellä energiatehokkaasti. On tärkeää, että ilmalämpöpumpun asennuksen tekee koulutettu ammattilainen, sillä se vaatii erityistä osaamista ja vaikuttaa laitteen tehokkaaseen toimintaan. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas vaihtoehto, jonka avulla lämmön siirto on edullisempaa kuin tavanomaisella sähkölämmityksellä. Oikein asennettuna sen avulla on mahdollista saavuttaa 30-40 prosentin säästö vuosittaiseen sähkönkulutukseen.

Tutustu myös pienrakennus- ja maanrakennuspalveluihini!


TOSHIBA ARCTIC ja kissatkin kiittää