Ilmalämpöpumppujen huolto ammattitaidolla Jyväskylän seudulla

Tilaa huolto tai kysy lisää

Tmi Marko Kuikka hoitaa ilmalämpöpumppujen huollot ja tarkastukset pitkällä kokemuksella noin 75 kilometrin säteellä Jyväskylästä.

 

Ilmalämpöpumpun huolto ja perusteellinen puhdistus vaatii osaamista, joten se kannattaa jättää ammattilaisen käsiin.

 

Tarkastamme laitteesi kunnon ja puhdistamme turvallisesti sen kennoston ja suodattimet. Palvelemme nopeasti ja joustavasti kiireisissäkin huoltotarpeissa.

Huoltojen lisäksi saat meiltä uudet ilmalämpöpumput asennuksineen. Jos olet jo hankkinut lämpöpumpun, hoidamme sen asennuksen ammattitaidolla.

 

Pyydä rohkeasti tarjous huollosta tai muista palveluistamme!

Huollata ilmalämpöpumppusi säännöllisesti

Muistathan, että ilmalämpöpumput on hyvä huoltaa ammattilaisvoimin riittävän usein – mieluiten noin kerran vuodessa – niiden tehokkaan ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi.

 

Yli kolme vuotta toiminnassa olleet laitteet ovat saattaneet säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta kerätä sisäyksikön lauhdutinkennoihin pölyä ja muita epämääräisiä kasvustoja, joihin tavallinen kotipuhdistus ei tehoa. Viimeistään tässä vaiheessa on syytä pyytää ammattilainen apuun.

 

Haastavakin puhdistus onnistuu sisäyksikön desinfioinnilla ja höyrypuhdistuksella – ja vielä edullisesti! Ammattilaisina hoidamme homman nopeasti ja vaivattomasti. Käsittelyllä päästään eroon laitteeseen pesiytyneistä sitkeistäkin epäpuhtauksista. Palveluun kuuluu myös ulkoyksikön kunnon tarkistus.

 

Varmista ilmalämpöpumpullesi mahdollisimman pitkä käyttöikä pyytämällä tiimiltämme tarjous säännöllisistä vuosihuolloista!

Puhdistushuollon sisältö

Puhdistushuoltomme on seuraavanlainen:

  • Sisäyksikön kuoret irrotetaan. Kennostot puhdistetaan harjoja ja pensseleitä käyttäen.
  • Kennostot höyrypestään ja käsitellään desinfiointiaineella.
  • Sisäyksikön puhaltimen roottori puhdistetaan mekaanisesti harjoilla ja höyrypesulla.
  • Ulkoyksikön kylmäaineet tarkastetaan mittaroimalla. Mahdollinen kylmäaineen lisäys hinnoitellaan painon mukaan. Kysy tarvittaessa kylmäaineen päivän hinta.
  • Ulkoyksikön kennostot ja vedenpoistoaukot puhdistetaan roskista ja liasta.

Huolto tehdään luotettavasti laadukkain ja turvallisin materiaalein ja puhdistusainein.