Ilmalämpöpumput

Myynti, asennus ja vuosihuolto Jyväkylästä 100 km säteelle

Haluaisitko energiatehokkaan vaihtoehdon kotisi lämmitykseen ja sitä vastoin kesäkuumalla mukavaan viilennykseen? Ilmalämpöpumput ovat tähän erinomainen ratkaisu. llmalämpöpumppu hyödyntää ympäristön energiaa siirtäen lämpöenergiaa sisätiloihin ulko- ja sisäyksikön avulla, ja sen avulla sisätilan lämpötilaa voidaan säädellä todella kustannustehokkaasti. Sopivan ilmalämpöpumpun saat Jyväskylän alueella toimivalta, ilmalämpöpumppuihin erikoistuneelta Tmi Marko Kuikalta.

Myös ilmalämpöpumppujen myynti ja vuosihuolto kuuluvat palveluun. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millainen pumppu palvelisi parhaiten juuri sinun tarpeitasi. On tärkeää, että ilmalämpöpumpun asennuksen tekee koulutettu ammattilainen, sillä asennus vaatii erityisosaamista ja vaikuttaa laitteen tehokkaaseen toimintaan. Tmi Marko Kuikalla on yli 700 ilmalämpöpumpun asennuskokemus!

Tehokkaat, laatuluokan ilmalämpöpumput

Kattavaan valikoimaan kuuluvat mm. seuraavat ilmalämpöpumppumerkit ja -mallit:

  • Toshiba: Premium, Optimum, Mirai (jäähdytinmalli). Premium- ja Optimum-malleissa erinomaiset puhallintoiminnot takka/ilmalämpöpumppu-yhdistelmään. Tulisijoista paras mahdollinen hyöty irti = suurin säästö ja asumismukavuus!
  • Mitsubishi Electric: LN, SF35. Mitsubishin LN huippu-uutuudessa WiFi-ohjausmahdollisuus valmiina. MELCloud-sovellutus. Valittavissa myös sisustukseen lisäväriä antavat sisäyksikön värit Rubiinin punainen, Onyx-musta sekä Helmen valkoinen.
  • Fujitsu: LZCAN Nordic, LT, LMCB, LL (Jäähdytinmalli).
  • Samsung: Smart Exclusive.
  • GREE: U-Crown, Hansol, Change (Jäähdytinmalli).

Kauttamme nyt myös York-ilmalämpöpumppu-puhallinmoottorit EAHC 09/12 -mallien sisäyksiköihin. Soita ja kysy lisää!

Ilmalämpöpumpun huolto ja perusteellinen puhdistus on ammattilaisen työtä

Muistathan, että toimiakseen tehokkaasti, ilmalämpöpumput tulee puhdistaa riittävän usein. Yli 3 vuotta toiminnassa olleet laitteet ovat saattaneet säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta kerätä sisäyksikön lauhdutinkennoihin pölyä ja muita epämääräisiä "kasvustoja", joihin tavallinen puhdistus ei tehoa.

Puhdistus onnistuu kuitenkin ammattilaisen tekemällä sisäyksikön desinfioinnilla ja höyrypuhdistuksella – ja vielä edullisesti! Käsittelyllä päästään eroon sitkeistäkin epäpuhtauksista laitteiston sisältä. Palveluun kuuluu myös ulkoyksikön kunnon tarkistus. 

ilmalämpöpumpun huolto ilmalämpöpumpun huolto

Kuvat ilmalämpäpumpusta ennen ja jälkeen huollon

Tilaa ilmalämpöpumppu ja säästä lämmityskuluissa

Ilmalämpöpumput mahdollistavat tuntuvat säästöt lämmitykseen uppoavissa kuluissa. Pumpun avulla lämmön siirto on edullisempaa kuin tavanomaisella sähkölämmityksellä. Oikein asennettuna pumpun avulla on mahdollista saavuttaa jopa 30-40 % säästöt vuosittaisessa sähkönkulutuksessa.

Kun tilaat lämpöpumpun meiltä, varmistat työn tekijäksi koulutetun ilmalämpöpumppuasentajan, jolla on luvat kunnossa (urakointiryhmä KYLe3). Pyydä tarjous pumpputoimituksesta joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomake.

050 548 5445

Maksuton asennuskatselmus

Soita 050 548 5445 ja sovi maksuton asennuskatselmus kotiisi! Saat paikan päällä tarkan hinnan koneesta asennuksineen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää, otamme yhteyttä!

Kun pyydät tarjousta / tiedustelet lämpöpumpuista, ilmoitathan Vapaamuotoinen viesti -kentässä ainakin: talosi koon, talon lämmitysmuodon (öljy, suorasähkö, puu, sähkö, puu + sähkö) ja asuinkuntasi.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit vähentää osan asuntosi remonttikuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivuilta.